Snabb leverans

30 dagars returrätt

Mer än 25 års erfarenhet

Teknisk rådgivning

previous arrow
next arrow
Slider
 
HF Marin Sweden är svensk distributör för West System
 

En av de första och bästa leverantörerna av epoxisystem för maritimt bruk är West System. West System har mer än 50 års erfarenhet av att leverera kvalitetsprodukter till privatpersoner och företag, och har därför erfarenhet av ett brett spektrum av epoxisystem. Vi har hela utbudet av West System-produkter, där du hittar allt från epoxiresin och epoxihärdare till fyllmedel och tillbehör som applikationsverktyg och doseringsverktyg.

Produkterna från West System föredras bland avancerade marintillverkare som Spirit Yachts, Princess och Sunseeker. Du hittar därför produkter som används av stora tillverkare, vilket bara bidrar till West Systems goda rykte.

Epoxisystem för maritimt bruk

Baserat på maritim användning är epoxiprodukterna extremt motståndskraftiga mot fukt och havsvatten och är därför idealiska för reparation och underhåll av båtar. Med fantastiska prestanda föredras dessa epoxiprodukter av många marintillverkare. Om du behöver en reparationssats eller härdare, vi på HF Marin Sweden ett stort urval av allround epoxier som är lämpliga för maritimt bruk.

Produkterna är gjorda med användarvänlighet och kvalitet i framkant, och du går därför inte fel i staden med produkter från West System.

Epoxi för alla projekt

I vårt urval av produkter från West System Epoxy hittar du något för varje projekt. Till exempel bör du använd en snabbhärdande epoxi för små projekt i hemmet eller en reparationssats för glasfiber, du hittar säkert en produkt för just ditt projekt eller arbete. Våra produkter kan användas särskilt för trä, glasfiber, PVC, skum, balsa och andra kompositmaterial.

Epoxysystemen från West System finns i ett stort urval av olika storlekar. Oavsett om du behöver 7,25 kilo härdare eller 225 kg epoxiresin, har vi rätt produkt för dig.

Kontakta oss

Om du har frågor om våra produkter från West System är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder, oavsett om det gäller privata aktörer eller företagskunder. Oavsett om du har frågor om specifika produkter eller vill ha hjälp med att välja rätt epoxi, med vår omfattande kunskap har vi den erfarenhet som krävs för att ge våra kunder råd på rätt sätt.

Kontakta oss för specifika erbjudanden på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel. +46 0550-77 11 11 
 
 
 
 
 westsystemproducts
 

HF Marin Sweden AB

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan. 

 

+(46) 0550-77 11 11

Skriv meddelande

TELEFONTIDER 

 

Måndag - fredag 08.00-17.00
Lördag - söndag Stängt

Betalingsalternativ

Vi finns i Kristinehamn

Sverige WEB

Ring oss på

+(46) 0550-77 11 11

ikon

Service och kvalitet

ikon
 
Många års erfarenhet
 
ikon
profil
 
hfmarinsweden.se använder cookies! För att ge dig en bättre upplevelse lagrar vi information om ditt besök.

För att kunna visa innehållet på denna webbplats korrekt måste du acceptera vår policy för personuppgifter OK