Snabb leverans

30 dagars returrätt

Mer än 25 års erfarenhet

Teknisk rådgivning

previous arrow
next arrow
Slider
 
HF Marin Sweden är svensk distributör av Epifanes Yacht Coatings – högkvalitetsprodukter till din båt!
 

HF Marin Sweden är inriktade uteslutande på specialprodukter för marint bruk. Vår målsättning är att vårda och tillvarata Epifanes välkända varumärke och sätter därför service och tillgänglighet i främsta ledet. Allt för att kunna serva och svara på frågor från alla som använder Epifanes produkter. Idag levererar HF Marin Sweden varor över hela landet - och vi breddar och utvecklar hela tiden vårt produktsortiment och återförsäljarnät. Vi hoppas att du som så många andra, kommer att välja Epifanes produkter för högsta kvalitét.

Vi erbjuder ett stort urval av marin produkter från Epifanes. Här hittar du kompletta system inom marinlack och färg som kan användas på alla typer av underlag som trä, glasfiber, aluminium, stål och ferrocement. Produkterna kännetecknas av den vackra glansen som färgen och lacken lämnar och Epifanes föredras därför av många när det gäller utseende och kvalitet. Oavsett om du behöver lack eller färg för företagsanvändning eller för privata projekt, är Epifanes produkter i en egen klass. Du hittar allt från lack till trä och lack med UV till polyuretanfärg och färg till glasfiber.

Marinprodukter för alla projekt

Om du är osäker på vilken produkt du ska använda för ditt nästa projekt har våra kompetenta medarbetare nödvändig kunskap för att ge dig råd. Produkterna har olika syften, där du hittar allt från yachtfärg och högglansfärg till topplack och däckfärg. Gemensamt för alla produkter är dock hög kvalitet, hållfasthet och hållbarhet.

Klar lack från Epifanes

En av de mest populära produkterna från Epifanes är den klara lacken. Det är känt över hela världen som den ultimata högglanslack med extra UV. Lacken har ett utmärkt skydd på allt marint träverk och kan därför användas både inomhus och utomhus. Med fantastisk flytkraft och hållbarhet är denna lack ett måste för alla båtägare. Färgen är också vattentät och otroligt flexibel vid användning.

Kontakta oss

Om du har frågor om våra produkter från Epifanes är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder, oavsett om det gäller privata aktörer eller företagskunder. Oavsett om du har frågor om specifika produkter eller vill ha hjälp med att välja rätt yachtcoating, med vår omfattande kunskap har vi den erfarenhet som krävs för att ge våra kunder råd på rätt sätt.

Kontakta oss för specifika erbjudanden på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel. +46 0550-77 11 11 
 
Se även mer www.epifanes.se

HF Marin Sweden AB

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan. 

 

+(46) 0550-77 11 11

Skriv meddelande

TELEFONTIDER 

 

Måndag - fredag 08.00-17.00
Lördag - söndag Stängt

Betalingsalternativ

Vi finns i Kristinehamn

Sverige WEB

Ring oss på

+(46) 0550-77 11 11

ikon

Service och kvalitet

ikon
 
Många års erfarenhet
 
ikon
profil
 
hfmarinsweden.se använder cookies! För att ge dig en bättre upplevelse lagrar vi information om ditt besök.

För att kunna visa innehållet på denna webbplats korrekt måste du acceptera vår policy för personuppgifter OK