Snabb leverans

30 dagars returrätt

Mer än 25 års erfarenhet

Teknisk rådgivning

previous arrow
next arrow
Slider
 
HF Marin Sweden är svensk distributör av Teakdecking Systems – högkvalitetsprodukter till din båt!
 

TDS SIS440 Nåtmassa och tillbehör

På HF Marin Sweden hittar du ett stort urval av nåtmassa och tillbehör från Teakdecking Systems. Teak Decking Systems anses vara ett av de första som prefabricerade teakdäck och interiörgolv för båtar. Samtidigt har tillverkaren också tillverkat ett antal produkter som tätningsmedel och epoxilim och vårdprodukter. Produkterna har sedan dess cementerat sig som några av marknadens bästa lösningar när det gäller tätningsmedel och andra underhållsprodukter. 

Produkter för teakdäck

I vårt produktsortiment hittar du bland annat nåtmassa, epoxilim och tillbehör med ett stort urval av t.ex. injekteringspistoler. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet och lång livslängd. Ta därför en titt på vårt stora urval av produkter från en av marknadens ledande tillverkare för båtindustrin.

TDS SIS440 Nåtmassa

Som tidigare skrivits levererar TDS en av de bästa nåtmassorna på marknaden. Teakdecking Systems har skapat en grundfri nåtmassa av högsta kvalitet som kan användas för båtens teakdäck. Nåtmassan finns i 310 ml. och 600 ml och finns i färgerna svart, vit och grå. När teakförseglingen utsätts för fukt i luften, härdar föreningen till ett flexibelt och extremt slitstarkt gummi. När teakförseglingen har härdat uppnås utmärkt temperaturstabilitet och UV-skydd, och dessutom är det kemiskt beständigt.

Fogningspistoler

När du väl har köpt det mest optimala nåtmassa för dina behov behöver du också rätt fogpistol. Lyckligtvis för dig har vi på HF Marin Sweden ett stort urval av både manuella fogpistoler, luftpistoler och främre grepp.

Epoxi

I vårt sortiment hittar du även epoxi från TDS. Epoxilim från TDS kännetecknas av den flexibla limningen och den utmärkta hållfastheten som produkten uppnår när den härdas. Epoxilim från Teakdecking Systems hårdnar i temperaturer ner till 4,5 grader beroende på produktval.

Sealer

Med en teaksealer från TDS ger du ditt teakdäck det ultimata skyddet mot ett tufft klimat. Teaksealeran når cirka 25 m2 per. liter, där det rekommenderas att behandla var tredje månad. Teaksealeren skadar inte fogarna i ditt däck och är därför ett självklart val när du behöver skydda ditt teak.

Cleaner

Med en teakcleaner från TDS får du en av marknadens bästa rengöringsprodukter för teak- och teakdäck. Genom att blanda den med vatten får du en miljövänlig rengöringsprodukt som inte innehåller syra. I vårt produktsortiment hittar du både teakcleaner i flytande- och pulverform.

Kontakta oss

Om du har frågor om våra produkter från Teakdecking Systems är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder, oavsett om det gäller privata aktörer eller företagskunder. Om du har frågor om specifika produkter har vi med vår omfattande kunskap nödvändig erfarenhet för att ge våra kunder råd på rätt sätt.

Kontakta oss för specifika erbjudanden på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel. +46 0550-77 11 11 

 
Se även mer www.teakdecking.com
 
tds products bow 2018

HF Marin Sweden AB

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan. 

 

+(46) 0550-77 11 11

Skriv meddelande

TELEFONTIDER 

 

Måndag - fredag 08.00-17.00
Lördag - söndag Stängt

Betalingsalternativ

Vi finns i Kristinehamn

Sverige WEB

Ring oss på

+(46) 0550-77 11 11

ikon

Service och kvalitet

ikon
 
Många års erfarenhet
 
ikon
profil
 
hfmarinsweden.se använder cookies! För att ge dig en bättre upplevelse lagrar vi information om ditt besök.

För att kunna visa innehållet på denna webbplats korrekt måste du acceptera vår policy för personuppgifter OK