Snabb leverans

30 dagars returrätt

Mer än 25 års erfarenhet

Teknisk rådgivning

previous arrow
next arrow
Slider
 

HF Marin Sweden är svensk distributör av Entropy Resins

Behöver du en mångsidig epoxi som kan användas till flera ändamål hittar du ett stort utbud av Entropys produkter hos HF Marin Sverige. Produkterna är lämpliga för allt från surfbrädor till träelement. Det klara hartset kan ge träet ett snyggt utseende, där du bland annat kan designa vackra möbler som soffbord eller matbord.

Inte bara en färg

För Entropy är grönt inte bara en färg utan också ett sätt att tänka på. Ett av deras mål är att minska deras koldioxidavtryck, och de försöker leva upp till detta genom att producera miljövänliga produkter som du kan använda med gott samvetet. Med sin Super Sap-teknik ersätts petrokemikalierna i produkterna med biobaserade material, vilket gör produkterna från Entropy mer miljövänliga.

Entropys produkter är väldigt populära bland action-idrottare där de ofta används för att tillverka och reparera bland annat surfbrädor, skidor, kiteboards, snowboards och skateboards. Med Entropy Clear Casting Hartset får du en kristallklar yta som du kan skapa vackra effekter med hjälp av.

Kontakta oss

Om du har frågor om våra produkter från Entropy är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder, oavsett om det gäller privata aktörer eller företagskunder. Om du har frågor om specifika produkter, med vår omfattande kunskap har vi den erfarenhet som krävs för att ge våra kunder råd på ett korrekt sätt. Kontakta oss för specifika erbjudanden på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller tel. +46 0550-77 11 11

Se mer på www.entropyresins.com

HF Marin Sweden AB

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan. 

 

+(46) 0550-77 11 11

Skriv meddelande

TELEFONTIDER 

 

Måndag - fredag 08.00-17.00
Lördag - söndag Stängt

Betalingsalternativ

Vi finns i Kristinehamn

Sverige WEB

Ring oss på

+(46) 0550-77 11 11

ikon

Service och kvalitet

ikon
 
Många års erfarenhet
 
ikon
profil
 
hfmarinsweden.se använder cookies! För att ge dig en bättre upplevelse lagrar vi information om ditt besök.

För att kunna visa innehållet på denna webbplats korrekt måste du acceptera vår policy för personuppgifter OK