Snabb leverans

30 dagars returrätt

Mer än 25 års erfarenhet

Teknisk rådgivning

previous arrow
next arrow
Slider
 
HF Marin Sweden är svensk distributör av Seajet – högkvalitetsprodukter till din båt!
 

Seajet har ett brett produktsortiment inom bottenfärg, både självpolerande och hård bottenfärg för alla typer av båtar och olika vatten. På HF Marin Sweden har vi valt att vara en aktieledare inom de mest tillämpliga för svenska förhållanden. Seajet har en standardfabrikat för epoxi primer för ovan och under vattenlinjen, samt en epoxy primer för ultrabyggnad för behandling av osmos och en speciell epoxy primer för aluminium. Dessutom har Seajet ett stort utbud av olika typer av grundfärger, varför HF Marin Sweden har valt att vara ledande i vissa av dem. Förutom Seajet 034 Emperor som kan användas för både segelbåtar och motorbåtar med hastigheter upp till 40 knop och för alla typer av båtar inklusive aluminiumbåtar är en högkvalitativ grundfärg som kan hålla i upp till 2 säsonger. Seajet 032 Professional är också en självpolerande grundfärg för svenske vatten för segelbåtar och motorbåtar med hastigheter upp till 40 knop men är definitivt för den professionella marknaden som varv och båtbyggare. Vi kan leverera hela sortimentet från Seajet. Det finns leveranstider och extra fraktkostnader för de varor som vi inte lagrar i Sverige.

Seajet bottenfärg

SEAJET har ett brett produktsortiment inom bottenfärg, både självpolerande och hårda bottenfärg. Den finns i antingen 5 liter eller 20 liter.

Seajet Pellerclean

SEAJET Pellerclean är en miljövänlig bottenfärg speciellt utvecklad för propellrar och trimflikar. Det är självpolerande och långvarig.

Kontakta oss

Om du har frågor om våra produkter från Seajet är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder, oavsett om det gäller privata aktörer eller företagskunder. Om du har frågor om specifika produkter har vi vår omfattande kunskap nödvändig erfarenhet för att ge våra kunder råd på rätt sätt.

Kontakta oss för specifika erbjudanden på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel. +46 0550-77 11 11 

 
Se även mer www.seajetpaint
 

HF Marin Sweden AB

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan. 

 

+(46) 0550-77 11 11

Skriv meddelande

TELEFONTIDER 

 

Måndag - fredag 08.00-17.00
Lördag - söndag Stängt

Betalingsalternativ

Vi finns i Kristinehamn

Sverige WEB

Ring oss på

+(46) 0550-77 11 11

ikon

Service och kvalitet

ikon
 
Många års erfarenhet
 
ikon
profil
 
hfmarinsweden.se använder cookies! För att ge dig en bättre upplevelse lagrar vi information om ditt besök.

För att kunna visa innehållet på denna webbplats korrekt måste du acceptera vår policy för personuppgifter OK