Snabb leverans

30 dagars returrätt

Mer än 25 års erfarenhet

Teknisk rådgivning

previous arrow
next arrow
Slider
 
HF Marin Sweden är svensk distributör av Pro-Set® Epoxy
 

På HF Marin Sweden hittar du hela epoxysortimentet från PRO-SET® Epoxy.

Våra produkter från Pro-Set® Epoxy kan användas för allt från högpresterande och lätta kompositstrukturer till större element som bildelar eller vindkraftverk. PRO-SET® Epoxy kan förbättra kompositens hållbarhet och hållfasthet och kan därför användas i högteknologiska båtskrov eller liknande.

Bland annat har vi den populära PRO SET hartskompositionen, som är sammansatt för infusion, laminering samt bearbetning och montering. Dessutom har våra produkter nyligen omformulerats så att det nu finns ännu bättre bearbetningsegenskaper med utmärkta härdningsprofiler.

Pro-Set® epoxy är en speciell serie av epoxisystem från våtlagersystem och lim för infusionsepoxi, högtemperatur epoxisystem, biobaserad infusionsepoxi till infusionsepoxi och kittkompositioner.

 

Epoxiprodukter från PRO-SET® Epoxy för alla projekt

Med våra system från PRO-SET® Epoxy kan du producera högpresterande kompositstrukturer som tål även de hårdaste klimaten. Epoxisystem kan hålla fast vid allt från trä till metall och tål fukt, värme och en generellt hård miljö. Oavsett om din båt, surfbräda eller bil behöver repareras, är epoxiprodukterna från PRO-SET® Epoxy några av de allra bästa på marknaden, och du får därför ett tillfredsställande resultat varje gång du använder dem. Eftersom systemen finns i ett antal olika kompositioner hittar du säkert en produkt som passar just ditt projekt.

Epoxisystem för privat och företag

Det finns ett hav av olika epoxisystem från PRO-SET® Epoxy, där du kan få allt från lamineringshärdare och epoxiskum till infusionsharts eller infusionshärdare. Våra produkter finns i ett stort urval av färger och härdningstider, och du hittar i vårt urval en produkt som passar dina specifika behov. Vi har bland annat transparent epoxi, liksom epoxi i svart och vitt.

Hjälp med ett epoxisystem?

Vi är en del av Wessex Resins & Adhesives Group, vilket innebär att vi snabbt kan anpassa epoxisystem som passar dina eller ditt företags behov. Vi har ett brett utbud av standardkompositioner som täcker de flesta behov. Men om du inte hittar en produkt som matchar dina behov, levererar vi skräddarsydda epoxisystem i både små och stora mängder.

Kontakta oss

Om du har frågor om våra produkter från PRO-SET® Epoxy är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder, oavsett om det gäller privata aktörer eller företagskunder. Om du har frågor om specifika produkter har vi med vår omfattande kunskap nödvändig erfarenhet för att ge våra kunder råd på rätt sätt.

Kontakta oss för specifika erbjudanden på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel. +46 0550-77 11 11 

 
Se även mer www.prosetepoxy.com
 

HF Marin Sweden AB

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan. 

 

+(46) 0550-77 11 11

Skriv meddelande

TELEFONTIDER 

 

Måndag - fredag 08.00-17.00
Lördag - söndag Stängt

Betalingsalternativ

Vi finns i Kristinehamn

Sverige WEB

Ring oss på

+(46) 0550-77 11 11

ikon

Service och kvalitet

ikon
 
Många års erfarenhet
 
ikon
profil
 
hfmarinsweden.se använder cookies! För att ge dig en bättre upplevelse lagrar vi information om ditt besök.

För att kunna visa innehållet på denna webbplats korrekt måste du acceptera vår policy för personuppgifter OK