Snabb leverans

30 dagars returrätt

Mer än 25 års erfarenhet

Teknisk rådgivning

previous arrow
next arrow
Slider
 
HF Marin Sweden är svensk distributör av Acra Lock
 

Acra Lock lim

Hos HF marin Sweden erbjuder vi avancerade och högkvalitativa tvåkomponents metakrylatlim från Acra Lock för olika material. Metakrylatlimmet från Acra Lock kan användas för nästan alla slags limningar där det krävs en permanent låst eller integrerad sammanfogning av en lång rad material. Limmet är avsett att motstå tuffa miljöförhållanden och stötbelastningar. Acra Locks lim kan också limma ihop två olika material, vilket gör dem extra lämpade som konstruktionslim.

Lim till bilen och båten

Lim från Acra Lock kan hjälpa till att ersätta användningen av flera olika hopsvetsningar av material, så att du därmed kan spara både tid och förberedelser. Vi har ett brett sortiment av lim från Acra Lock så att du kan hitta den typ av lim som passar bäst för dina behov. Oavsett om det rör sig om små eller stora projekt finns ett lim från Acra Lock som passar för uppgiften. Limmet kan också användas utan större förberedelser av materialet. På så sätt kan limmet användas snabbt. Det ökar också mängden av föremål som kan limmas vid en given tidpunkt, eftersom det inte spills en massa tid på förberedelser. Den korta härdningstiden (allt efter limtypen) gör också att projekt snabbt kan komma vidare till nästa fas.

Marin

När det gäller marinindustrin har Acralock en rad produkter i sin 1:10-serie, som är RINA-certifierad, vilket garanterar en hållbar produkt. Limmet kan användas för de flesta typer av sammanfogningar och montage på båtar och både för interiör, plattformar och andra limningar på ABS akryl, PVC m.m.

Industri

Acra Lock-limmet är också erkänt inom vindkraftsindustrin för limning av gondoler och andra sammanfogningar av blad. Limmet erbjuder hållbarhet och styrka i toppklass i kombination med högt motstånd mot deformering under belastning och höga temperaturer.

Mångsidighet och goda egenskaper

Limmet från Acra Lock är mångsidigt och högt rankat inom många olika branscher. Limmet har en lång rad egenskaper som gör det till ett av de mest efterfrågade och använda limmen inom marina tillämpningar och industri. De omfattar bland annat:

  • Kemisk vidhäftning till materialets yta
  • Limmar de flesta material utan slipning eller primer
  • Kombinerar hög vidhäftning med styvhet eller flexibilitet
  • Finns i patroner, 20-litershinkar och 200-literstrummor
  • Kombinerar snabb härdning med en valfri arbetstid från 5–120 min
  • Limmar Telene och varmgalvanisering
  • Låg värmeutveckling och låg krympning

Dessutom behöver inte limmet någon form av mekanisk rengöring och finns med olika viskositet och härdningstider, allt efter hur det ska användas. Acra Lock finns också i två olika blandningsförhållanden: 1:1 och 1:10.

Acralock strukturellt lim är ett MMA-lim med många olika öppningstider och viskositeter.

Acralock behöver inte mekanisk slipning på de flesta ytor, en lätt rengöring är tillräckligt.

Acralock finns i en 1:1 och en 1:10-serie.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor om Acra Lock är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder, oavsett om det gäller privata aktörer eller företagskunder. Om du har frågor om specifika produkter har vi med vår omfattande kunskap nödvändig erfarenhet för att ge våra kunder råd på rätt sätt..

Kontakta oss för specifika erbjudanden på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på tel. +46 0550-77 11 11 

 

Hitta mer information på www.acralock.eu eller www.acralock.com

HF Marin Sweden AB

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan. 

 

+(46) 0550-77 11 11

Skriv meddelande

TELEFONTIDER 

 

Måndag - fredag 08.00-17.00
Lördag - söndag Stängt

Betalingsalternativ

Vi finns i Kristinehamn

Sverige WEB

Ring oss på

+(46) 0550-77 11 11

ikon

Service och kvalitet

ikon
 
Många års erfarenhet
 
ikon
profil
 
hfmarinsweden.se använder cookies! För att ge dig en bättre upplevelse lagrar vi information om ditt besök.

För att kunna visa innehållet på denna webbplats korrekt måste du acceptera vår policy för personuppgifter OK