Varumärken

Epifanes

Epifanes Yacht Coatings, distribuerade av HF Marin Sweden, är kända för sina högkvalitativa marinprodukter, idealiska för alla typer av ytor som trä, glasfiber och metall. Deras breda sortiment inkluderar allt från klara lacker med UV-skydd till hållbara och vackert glänsande färger, vilket gör dem till ett föredraget val för både professionellt och privat bruk.

Fastmount

Designad för flyttbara paneler levererar prisbelönta Fastmount dolda monteringssystem en felfri finish och perfekt passning varje gång.

GelPlane

Gel Planer är en gelcoat-hyvel som kan hyras eller köpas hos oss. Den används för gelcoatreparationer och är idealisk för reparationer av osmos där gelcoaten måste tas bort.

Alexseal

ALEXSEAL® Yacht Coatings erbjuder ett komplett system av högklassiga målningsprodukter.

WEST SYSTEM

West System är en ledande leverantör av högkvalitativa epoxisystem för marint bruk med över 50 års erfarenhet, erbjuder ett brett utbud av epoxiprodukter, inklusive harts, härdare, fyllmedel och tillbehör. Deras produkter används av välrenommerade båttillverkare som Spirit Yachts, Princess och Sunseeker, vilket gör West System till ett pålitligt val inom den marina branschen.

Teak Decking System

Teak Decking Systems anses vara ett av de första som prefabricerade teakdäck och interiörgolv för båtar. Samtidigt har tillverkaren också tillverkat ett antal produkter som tätningsmedel och epoxilim och vårdprodukter. Produkterna har sedan dess cementerat sig som några av marknadens bästa lösningar när det gäller tätningsmedel och andra underhållsprodukter.

HF Marin Sweden

HF Marin Sweden startade 2013 och är ett dotterbolag till HF Industri & Marine Denmark, som grundades redan 1992.

PRO-SET

Våra produkter från Pro-Set® Epoxy kan användas för allt från högpresterande och lätta kompositstrukturer till större element som bildelar eller vindkraftverk.

Seajet

Seajet har ett brett produktsortiment inom bottenfärg, både självpolerande och hård bottenfärg för alla typer av båtar och olika vatten.

ENTROPY RESINS

Behöver du en mångsidig epoxi som kan användas till flera ändamål hittar du ett stort utbud av Entropys produkter hos HF Marin Sverige. Produkterna är lämpliga för allt från surfbrädor till träelement. Det klara hartset kan ge träet ett snyggt utseende, där du bland annat kan designa vackra möbler som soffbord eller matbord.

KiwiGrip

KiwiGrip – högkvalitetsprodukter till din båt!

Mirka

Vi håller ett brett sortiment av Mirkas produkter i lager. Mirka är ett finskt familjeägt företag specialiserat på slipmaterial, slipmaskiner och polermedel.